joi, 18 iunie 2009

Tare ca fularul

Este minunat cand te confrunti cu o problema provocatoare. Bineinteles ca raspunsul la orice intrebare il gasesti la cel ce stie totul: google. Incerci diverse combinatii de cuvinte cheie, iar intr-un final ai impresia ca ai gasit ce-ti trebuie si citesti. Dupa cateva incercari nereusite revii inapoi la problema ta si incepi sa dai cu bata-n balta.

Partea minunata este cand reusesti sa o rezolvi. Incepi sa te bati cu pumnul in piept, tinuta ta dintr-o data e mai dreapta si mai inalta ca Gibraltarul si dai zvonul la toti colegii ca ai facut-o sa mearga. Prima lor reactie este de a te lauda ... dar apoi vine necazul.

In clipa in care esti intrebat ce a fost gresit si cum ai facut sa mearga din nou apare frustrarea. Te faci din nou mic, apare o pofta nebuna de a iesi la tigara ca sa dai un telefon ... iti aduci aminte de orice, numai sa nu trebuiasca sa recunosti: de fapt n-ai habar ce ai facut.

Ai sters fisiere, le-ai adaugat inapoi, ai sters toata solutia, ai adus-o inapoi de pe server, etc si intr-un final a mers.

Pentru o clipa ai fost tare, dar de fapt esti tare ca fularul. Bun venit in lumea microsoft.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu